Art passion

04-03-2018

Ik ben een naturalist

Ik geloof dat kunst een therapie is (voor zowel de uitvoerder als de ontvanger). Ik geloof dat we waarheid, schoonheid en rijkdom zowel in ons als rondom ons kunnen zien. En wanneer we de middelen gebruiken om ze te bereiken, zijn we volledig vervuld.

Ik geloof ook dat we kwetsbaar zijn, gecompliceerd en afhankelijk van een systeem dat ons soms verzwakt.

Ik ben een kunstenaar

Ik bracht het begin van mijn carrière door met reizen door Engeland, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten, waar mijn werk bestond uit de commerciële vertegenwoordiging van de Belgische knowhow. Dit omvatte de organisatie van seminars en een marktstudie. Het was interessant werk, naast het technische aspect van het werk, het was gebaseerd op het menselijke aspect, het zich kunnen aanpassen aan andere culturen. Ze waren zeer krachtig maar tegelijkertijd vermoeiend, mijn lichaam en mijn ziel verzwakt.

En dan ... ik had een periode van reflectie of natuurlijk schilderen maakte me een goed gevoel, mijn eigen therapie, of we stoppen met aan onszelf te denken, of we delen, of we openen. Sindsdien ben ik doorgegaan met het oefenen door middel van tekenen, beeldhouwen, creëren van landschappen alsof mijn leven ervan afhing. Ik opende een eerste site Dine In Style, ik werk samen in de inrichting van een winkel, centra van tafels voor restaurants. Ik hou van Instagram en Pinterest.

Kunstenaars zijn wezens met gevoel die niet bang zijn om fouten te maken

Geleidelijk besefte ik dat ik de wereld van de internationale niet ontken, ik blijf luisteren, observeren, analyseren, beheren van emoties, behalve het verschil dat ik nu opdraag aan de artistieke wereld. Identieke maar krachtigere impact.